• Baktillbehör
  • Nyheter
  • Bakplåt och formar
  • Dukning och servering
  • Kläder
  • Maskiner och apparater
  • Outlet
  • Kontakta oss direkt

     

    Meddelande

    Jag godkänner att mina uppgifter används för att bli kontaktad.

    Supergoda och enkla cake-pops

    Extremt goda och superenkla att göra. 

    Dessa cake-pops passar alla som älskar choklad, dem går hem till kalaset, fredagsmyset, eller varför inte på lördagsgodiset dag? 

    90 min

    Ingredienser


    Portioner: Ca 24 st

    4 paket Ballerinakex (helst med chokladsmak) 

    300 g färskost

    700-800 g mjölkchoklad

    24 pinnar

    1 Exponeringsställ för 24 pinnar

    Granering - Strössel av egen smak

     

    Gör så här


    1. Mixa ballerinakexen i en matberedare och blanda sedan ner färskosten.

     

    2. Rulla ihop smeten till mindre kakbollar och ställ på en bricka.

     

    3. Smält lite av chokladen, doppa sedan toppen av pinnarna i chokladen och stick ner dem i kakbollarna.

     

    4. Ställ kakbollarna i frysen ca 1 timme.

     

    5. Smält resten av chokladen över vattenbad eller i micro.

     

    6. Doppa de frusna kakbollarna i chokladen och häll på strössel. Ställ sedan ställ cakepopsen på ett exponeringsställ och förvara i frysen. 

     

    7. Ta fram och låt tina innan servering.

    Fler recept